Актор Болдуїн та родина вбитої ним українки Гатчінс досягли домовленості

Актор Болдуїн та родина вбитої ним українки Гатчінс досягли домовленості

Американський актор Алек Болдуїн, який звинувачується у вбивстві операторки Галини Гатчінс під час зйомок фільму "Іржа", досяг домовленості з вдівцем Галини. Тепер відомо, що справа буде закрита. Пише CNN

Так, деталі угоди не розкриваються, але вже відомо, що Метью Гатчінс збирається стати виконавчим продюсером "Іржі". Знімання планують все ж завершити. 

Зйомки стрічки "Іржа", виконавчим продюсером якої я тепер буду, поновляться за участю всіх основних гравців у січні 2023-го. Я не зацікавлений у взаємних звинуваченнях або покладанні на когось (продюсерів або містера Болдуїна) провини. Всі ми вважаємо, що смерть Галини була жахливим нещасним випадком, - цитує видання слова Метью Гатчінса. 

Адвокат Алека Болдуїна підкреслив, що вони з другою стороною намагалися знайти рішення, яке буде найкращим для сина покійної Галини.

Нагадаємо, що голлівудські кінооператори вимагають заборонити використання на зйомках справжньої зброї. Рейчел Моррісон, Ед Лахман, Еліс Брукс і Стівен Лайтхіл, президент Американського товариства кінематографістів, є серед кінематографістів, які закликають заборонити функціональну вогнепальну зброю на знімальному майданчику.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next