"Двійник" Зеленського з "Кварталу" розсмішив публіку новою пародією на росіян (відео)

"Двійник" Зеленського з "Кварталу" розсмішив публіку новою пародією на росіян (відео)

Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий порадував своїх шанувальників новою пародією на росіян. У своєму відео він задіяв відомого журналіста Володимира Золкіна, який записує інтерв'ю з полоненими окупантами. Так, згідно з сюжетом, Золкін дзвонить дружині полоненого "Ваньки", яку зіграла зірка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова.

Він загинув? Він загинув у полоні? А, живий... А коли він загине? Ви б могли дізнатися? Я просто собі вже "Lada" пригледіла таку червоненьку, під колір нігтів. А їх всього дві залишилися. Вони тут взагалі як гарячі пиріжки розлітаються, - сказала "дружина окупанта" у відповідь на новину про те, що її чоловік у полоні. 

Сам полонений окупант, роль якого і зіграв Юрій Великий, також взяв трубку, щоб пообіцятися зі своєю "дружиною". Однак та відповіла:

Слухай, набери мене, будь ласка, після 7 вечора, я просто зараз на манікюрі. 

Окупант каже:

Настя, ти що, дурна? Яке після 7? Я ж тобі кажу, я в полоні на Україні. 

Жінка відповіла:

А я в салоні на манікюрі, я сюди місяць чекала, щоб потрапити. Важко записатися.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео) "Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео)
Маленький хлопчик обізвав президента Росії та жителів країни-агресора.
Дмитро Гордон підтримав Галкіна, який засудив звірства росіян (відео) Дмитро Гордон підтримав Галкіна, який засудив звірства росіян (відео)
Галкін з першого дня засуджує війну в Україні.
Loading...
Load next