Хвилинка гумору: "двійник" Зеленського висміяв Соловйова і Ківу в новій пародії (відео)

Хвилинка гумору: "двійник" Зеленського висміяв Соловйова і Ківу в новій пародії (відео)

Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий опублікував нову смішну пародію на росіян. Цього разу він зобразив головного російського пропагандиста Володимира Соловйова і екс-нардепа від проросійської партії "ОПЗЖ" Іллю Ківу. Він спародіював їх після вибуху Кримського моста і масованих ракетних обстрілів України. Ролик був опублікований на YouTube-каналі

Ну що, пророцтво нашого Нострадамуса Медведєва починає збуватися. Він же вам нетверезою мовою обіцяв, що в Україні миттєво настане кінець світу. І він настав. Нехай не у всіх областях, нехай тільки на дві-три години. Зате українці в цей момент не змогли включити телевізор і подивитися Арестовича і Фейгіна, - сказав Юрій Великий у своєму образі. 

Також від імені Володимира Соловйова він сказав, що половина ракет, випущених по Україні, взагалі не змогла злетіти, ще частину цих ракет вкрали. 

Дорогу вони відремонтували в Дніпрі та Києві за день. А ви спробуйте зробити такі дороги, як у нас, я подивлюся, як ви їх відремонтуєте, – сказав Юрій Великий в образі пропагандиста.

Нагадаємо, що вийшла раніше не видана пісня Queen за участі Фредді Мерк’юрі (аудіо). Відео вже зібрало 2 551 860 переглядів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вийшла раніше не видана пісня Queen за участі Фредді Мерк’юрі (аудіо) Вийшла раніше не видана пісня Queen за участі Фредді Мерк’юрі (аудіо)
Відео вже зібрало 2 551 860 переглядів.
"Гнида сезону" за версією Даши Астаф'євої та "розчарування Одеси" від Анатолія Анатоліча: хто це "Гнида сезону" за версією Даши Астаф'євої та "розчарування Одеси" від Анатолія Анатоліча: хто це
Зрадниці, яка цинічно мовчить про війну в Україні не вибачить ніхто.
Loading...
Load next