Kalush Orchestra запросили на церемонію MTV EMA 2022

Kalush Orchestra запросили на церемонію MTV EMA 2022

Український гурт Kalush Orchestra, який у 2022 році здобув перемогу на Євробаченні, запросили в якості спеціального гостя на церемонію вручення щорічної премії MTV Europe Music Awards 2022. Захід відбудеться 13 листопада в німецькому Дюссельдорфі.

Ми раді взяти участь у "MTV Europe Music Awards 2022". Це дійсно круто бути частиною такої важливої музичної премії і виступати на одній сцені зі світовими зірками. Віримо, що це відмінний знак, і Kalush Orchestra здивує своїм виступом багатомільйонну аудиторію телеглядачів в прямому ефірі. Готуємо дуже особливий номер, який присвячуємо Україні, - прокоментував лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк.

На даний момент Kalush Orchestra перебувають у турі по США і Канаді, проте відразу після 10 листопада музиканти відправляться до Німеччини. Артисти кажуть, що готують особливий номер, який буде присвячений Україні. Режисурою і постановкою номера займається хореограф Костянтин Томільченко.

Нагадаємо, що Андрій Єрмак обговорив з Беном Аффлеком підтримку України.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео) Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео)
Колектив підписав усі необхідні документи.
Loading...
Load next