На концерті Артема Пивоварова військовослужбовець освідчився своїй дівчині (відео)

На концерті Артема Пивоварова військовослужбовець освідчився своїй дівчині (відео)

Український співак Артем Пивоваров поділився зворушливим відео зі свого концерту в Черкасах. Артист допоміг військовослужбовцю освідчитися.

Військовий у формі вийшов на сцену і попросив свою дівчину піднятися до нього. Оскільки той стояв з шикарним букетом квітів, шанувальники зрозуміли, що зараз буде пропозиція руки і серця, і стали голосно аплодувати. 

Я хотів би звернутися до однієї особливої дівчини. Вона сидить на 12 місці, 14 ряд. І попросив би вийти її сюди, до сцени, - сказав чоловік.

Коли дівчина піднялася на сцену, захисник запитав, чи вийде вона за нього заміж. Вона відповіла згодою. 

У цей чуттєвий момент музиканти грали мелодію "Думи" Пивоварова і Дорофєєвої. Пізніше артист привітав закоханих з початком нової сторінки в їхньому сімейному житті. 

Нагадаємо, що Жана-Клода Ван Дамма помітили в лікарні в Україні (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Пивоваров на концерті заплакав разом з хлопчиком, який втратив на війні рідну людину (відео) Пивоваров на концерті заплакав разом з хлопчиком, який втратив на війні рідну людину (відео)
Щемлива історія не дасть вам пройти повз.
Вакарчук заговорив про кохання у своєму житті (відео) Вакарчук заговорив про кохання у своєму житті (відео)
Гурт «Океан Ельзи» випустив нову пісню.
Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України
На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв
Loading...
Load next