Які шанси у фаворитки Нацвідбору Jerry Hei представляти Україну на "Євробаченні-2023"

Які шанси у фаворитки Нацвідбору Jerry Hei представляти Україну на "Євробаченні-2023"

Український продюсер Денис Путінцев висловився про популярну співачку Jerry Heil, якій букмекери пророкують перемогу на Нацвідборі на Євробачення-2023. Пише УНІАН.

Вона відомий артист, який вже не вперше бере участь у національному відборі на Євробачення. У неї математично-анімешний підхід до всієї творчості. Вона дає світу хіпстер-етніку. Звичайно, в її пісні багато "5 елементу" і "Світського життя" з Катею Осадчою, якщо уважно послухати. Однак трек "When god shut the door" може зайти глядачам, - сказав Путінцев.

За його словами, у знаменитості є шанси на перемогу, бо Jerry Heil - це вже бренд, відомий артист.

Нагадаємо, що на концерті Артема Пивоварова військовослужбовець освідчився своїй дівчині (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Надихались Аркою дружби народів": у мережі показали макет сцени Євробачення-2022 (фото) "Надихались Аркою дружби народів": у мережі показали макет сцени Євробачення-2022 (фото)
Грандіозний пісенний конкурс Євробачення-2022 відбудеться на початку травня.
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
Loading...
Load next