Міський музей Амстердама визнав Казимира Малевича українським художником

Міський музей Амстердама визнав Казимира Малевича українським художником
Казимир Малевич народився у Києві в 1879 році.

Міський музей Амстердама, відомий як Стеделек-музей, змінив цю інформацію в описі робіт художника як у постійній експозиції, так і на сайті. Передає  The Art Newspaper.

Чиновники Стеделек-музею в Амстердамі рекласифікували художника ХХ століття Казимира Малевича як українця.

Представник музею заявив, що Малевич народжений в Україні, батьки якого були українцями польського походження. Ця інформація вже є у текстах, на стінах та на сторінках сайту, а також буде включена до майбутніх оновлень даних.

Нагадаємо, що Євробачення-2023: назвали дату початку продажу квитків.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Скіфське золото" повернуть Україні - рішення Амстердамського суду "Скіфське золото" повернуть Україні - рішення Амстердамського суду
В лютому 2014 року колекція "скіфського золота" була вивезена в Амстердам для участі у виставці "Крим: золото і таємниці Чорного моря", яка проходила в Музеї Пірсона.
Унікальний музей тифлотехніки у Львові: як живе виставка та які експонати тут представлені? Унікальний музей тифлотехніки у Львові: як живе виставка та які експонати тут представлені?
Тут зібрані експонати, що показують історію розвитку технологій, які свого часу робили життя людей з порушенням зору більш незалежним та комфортним
Loading...
Load next