Євробачення-2023: назвали дату початку продажу квитків

Євробачення-2023: назвали дату початку продажу квитків

Організатори Євробачення-2023 назвали дату початку продажу квитків на 9 шоу цьогорічного пісенного конкурсу в британському Ліверпулі.

Шанувальники можуть придбати квитки загалом на 9 шоу на пісенному конкурсі Євробачення 2023, який проходитиме на Ліверпульській арені з понеділка, 8 травня, до Гранд-фіналу, який транслюватиметься по телебаченню, у суботу, 13 травня. Квитки надійдуть у продаж опівдні за місцевим часом Великої Британії у вівторок, 7 березня, - повідомили організатори.

Як вказано, квитки можна буде придбати лише на сайті www.ticketmaster.co.uk, незалежно від країни, з якої здійснюється бронювання, і можна буде придбати квитки лише на одне шоу за раз. Потрібно мати обліковий запис Ticketmaster UK, щоб придбати квитки, і шанувальникам пропонується створити обліковий запис до вівторка, 7 березня.

Вартість квитків становить від 30 до 290 фунтів стерлінгів (орієнтовно від 1 330 до 12 859 грн) на півфінальні шоу та від 80 до 380 фунтів стерлінгів (орієнтовно від 3 547 до 16 850 грн) на фінальні шоу.

На додачу до трьох телевізійних шоу всі охочі з 7 березня зможуть придбати квитки на шість генеральних репетицій.

Ідеться про 9 шоу:

Перший півфінал. 

  • Вечірня генеральна репетиція – 8 травня
  • Пообідня генеральна репетиція – вівторок, 9 травня
  • Телешоу в прямому ефірі – вівторок, 9 травня

Другий півфінал. 

  • Вечірня генеральна репетиція – 10 травня
  • Пообідня генеральна репетиція – 11 травня 
  • Телешоу в прямому ефірі – 11 травня

Гранд-фінал. 

  • Вечірня генеральна репетиція – 12 травня
  • Пообідня генеральна репетиція – 13 травня
  • Телешоу в прямому ефірі – 13 травня.

Нагадаємо, що Євробачення-2023: організатори оголосили ведучих (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві
Під час нової хвилі штаму коронавірусу «Омікрон» МОЗ прогнозує по 60 тис. нових випадків захворюваності в Україні щодня.
Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео) Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео)
Професійне жюрі країн-учасниць та глядачі віддали нашій представниці 125 балів.
Переможець Євробачення Måneskin виступить в Україні у 2022 році (відео) Переможець Євробачення Måneskin виступить в Україні у 2022 році (відео)
Продаж квитків на концерт італійського гурту розпочнеться вже через кілька днів, 30 вересня о 12 годині. Проте, наразі невідомо скільки коштуватимуть квитки на концерт італійських зірок.
Loading...
Load next