Австралійська авіакомпанія Qantas Airways запустить найдовший у світі політ

Австралійська авіакомпанія Qantas Airways запустить найдовший у світі політ

За 20 годин можна переглянути всю трилогію «Володар перснів» і «Хоббіт», влаштувати собі короткотривалу веломандрівку… або ви можете здійснити найдовший у світі політ.

З кінця 2025 року, австралійська авіакомпанія Qantas Airways запустить найдовший рейс у світі. Це буде переліт з австралійського аеропорту Сіднея до лондонського Хітроу, який Qantas назвав Project Sunrise, пише afar.

Маршрут протягнеться на 17 000 кілометрів. За час польоту — близько 20 годин — пасажири зможуть побачити два сходи сонця, оскільки він змінюватиме часові пояси.

Запустити рейси планують наприкінці 2025 року. Поки що авіакомпанія має підготувати літак — зменшити кількість місць, щоб борт став легшим. Додатково для пасажирів планується організувати зону відпочинку.

Польоти відбуватимуться на Airbus A350−1000, найбільшому в авіаційній галузі широкофюзеляжному літаку. Хоча ця модель літака зазвичай вміщує від 350 до 410 пасажирів, літаки Project Sunrise матимуть лише 238 місць.

Скільки Qantas стягуватиме за квиток або як виглядатиме обслуговування на борту — наразі невідомо.

Зараз найдовші перельоти — у маршрутній мережі Singapore Airlines, це рейси з Сінгапуру до Нью-Йорка. Перельоти між містами займають 18 годин 40 хвилин.

Нагадаємо, ЗСУ на Бахмутському напрямку просунулися на 1700 метрів - Череватий

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Хто вийшов у фінал з першого півфвіналу «Євробачення-2023»? Хто вийшов у фінал з першого півфвіналу «Євробачення-2023»?
Феєричний вечір почався з відеовізитівки конкурсу. У ньому коротко розповіли чому Україна не змогла сповна приймати конкурс цьогоріч.
Хто вийшов у фінал з другого півфвіналу «Євробачення-2023»? Хто вийшов у фінал з другого півфвіналу «Євробачення-2023»?
Швидкий початок не змусив довго чекати на конкурсантів.
Loading...
Load next