Зоозахисна організація UAnimals запустила платформу донорства крові для тварин

Зоозахисна організація UAnimals запустила платформу донорства крові для тварин

Платформа запроваджує контакт між тими, хто потребує крові для своєї тварини. UAnimals запустила платформу, як шанс урятувати життя тварини, коли переливання буває необхідне після травм, отруєнь, інфекційних хвороб. 

Про це повідомила зоозахисна організація 

UAnimals повідомила, що до 1 вересня на платформі можуть залишити заявку лише власники тварин-потенційних донорів. Після 1 вересня почнемо приймати заявки від тих, хто шукає донорів. Крім того, платформа створена для пошуку потрібних контактів донорів та реципієнтів, а подальше спілкування і всі медичні процедури, люди організовують самостійно під власну відповідальність. 

Так перші й другі знайдуть одні одних — і це буде найкорисніший метч, — зазначають в організації.

Нагадаємо, у Чорному морі вибухнула міна, яка дрейфувала в сторону узбережжя Одеси

Соломія Наумко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг
Компанія Google на запит Державне агентство розвитку туризму України надала інформацію про туристичні місця в Україні, які за 9 місяців 2021 року лідирують за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search.
10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1) 10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1)
Лунає дзвінок після шостого-сьомого уроку, який нарешті звільняє тебе від школи та нескінченного сидіння за партою. Ти чим душ летиш додому, кидаєш портфель і вмикаєш телевізор, бо там розпочалася чергова серія твого улюбленого серіалу.
Loading...
Load next