Українські пари все частіше розривають шлюб в онлайн-форматі

Українські пари все частіше розривають шлюб в онлайн-форматі

Українські пари все частіше використовують онлайн-формат, щоб розірвати шлюб. За останні роки в українських судах відбулося 1414 онлайн-засідань щодо розлучень.

Про це заначають дані Опендатабот.

У 2023 році станом на початок вересня було проведено 520 таких засідань.

Це вже більше, аніж за весь 2021 або ж 2022 рік — тоді відбулося відповідно 279 та 434 судових засідань. З року в рік подружні пари все частіше припиняють свої офіційні відносини саме таким чином, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, в Україні розривати шлюби можна і без звернення до суду — коли подружжя не має дітей і претензій один до одного в питанні поділу майна. У таких випадках шлюби припиняються державними органами реєстрації актів цивільного стану. В такому форматі за перше півріччя  поточного року завершили свій шлюб понад 10 тисяч пар.

Нагадаємо, У Львові створять надкластерну лікарню: що це означає?

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

  

Читайте також
Скандальна Саша Бо після розлучення знову виходить заміж (фото) Скандальна Саша Бо після розлучення знову виходить заміж (фото)
Українська блогерка з двома дітьми, яка нещодавно мала "гучний" розрив шлюбу з минулим чоловіком, прийняла пропозицію коханого.
Зірка та переможець  «Голос. Діти» (2015), а також  «Голос країни» (2020) розлучається Зірка та переможець «Голос. Діти» (2015), а також «Голос країни» (2020) розлучається
Шлюб розривають після 4 місяців подружнього життя.
Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни? Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни?
Щороку напередодні Нового Року чи не кожен українець думає про головну прикрасу цього свята – ялинку. Про те, яку красуню безпечніше обрати та цінові категорії далі.
Loading...
Load next