YouTube посилює боротьбу з блокувальниками реклами

YouTube посилює боротьбу з блокувальниками реклами

Популярний відеосервіс YouTube, власником якого є Google, посилює боротьбу з фільтрами блокування реклами (ad blocker) у світі.

Про це Engadget підтвердив речник компанії.

Використання фільтрів із блокування реклами порушує «Загальні положення та умови YouTube». Ми розпочали глобальну роботу над тим, щоб спонукати глядачів, у яких увімкнені ці фільтри, дозволити рекламу на YouTube або спробувати YouTube Premium, щоб не бачити реклами, - заявив речник.

За його словами, реклама підтримує «різноманітну екосистему творців у всьому світі та дозволяє мільярдам людей отримувати доступ до улюбленого вмісту на YouTube».

Зазначається, що в ході «невеликого експерименту» на початку цього року YouTube почав боротися з використанням фільтрів із блокування реклами.

Спочатку компанія показувала користувачам спливаючі вікна, які повідомляли їм, що це суперечить «Умовам використання вебсайту», а потім поставила таймер на ці сповіщення, щоб переконатися, що люди їх прочитали.

У червні YouTube застосувала більш агресивний підхід, попереджаючи глядачів, що вони не зможуть відтворити більше трьох відео, якщо не вимкнуть фільтр із блокування реклами.

Нагадаємо, 8 років тюрми отримали двоє інформаторів рф - СБУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо побачу м*скаля в прицілі своєї гвинтівки, то натисну на гачок, – Мухарський Якщо побачу м*скаля в прицілі своєї гвинтівки, то натисну на гачок, – Мухарський
"Снайпер української культури" висловив свою позицію щодо останніх подій в Україні.
Поплавського поплавило: ректор КНУ погрожує та виганяє студентів з бункера (відео) Поплавського поплавило: ректор КНУ погрожує та виганяє студентів з бункера (відео)
Кажуть, що тим, то залишився, обіцяє, що хлопці підуть на гарматне м’ясо в Ірпінь, ну а на дівчат у нього "свої плани"
Loading...
Load next