Wellboy лейблу PAPA MUSIC може здивувати прихильників новою піснею

Wellboy лейблу PAPA MUSIC може здивувати прихильників новою піснею

Артист лейблу PAPA MUSIC Wellboy після успішного релізу «Вовча ягода» продовжує дивувати своїх прихильників. 

У  мережі активно обговорюють новий спойлер з ТікТоку, та припускають анонс пісні від Wellboy.

Нещодавно ТікТок користувачі почали публікувати відео з трендовим звуком «А я тебе обняв-припідняв будь здорова, обняв-припідняв, чорноброва…». Як припускають коментатори, саме ця пісня належить українському співаку Wellboy. 

Дивно, що відео опублікував популярний в інтернеті співак Вова Циган. Проте основною версію стало припущення, що артист Wellboy лейблу PAPA MUSIC вже скоро порадує новим релізом.

Наразі Wellboy не коментує ці чутки. Однак, судячи з того, що він продовжує працювати в студії, ймовірно, нова пісня вже готова і скоро буде представлена ​​публіці.

Якщо це справді так, то пісня, швидше за все, буде в тому ж стилі, що й "Вовча ягода". Це буде енергійна та запальна композиція з яскравим українським колоритом.

@ukrmuzz @WELLBOY , @vova.cigan ♬ оригінальний звук - WELLBOY

Прихильники Wellboy з нетерпінням чекають на новий реліз свого улюбленого співака.

Читайте також
Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео) Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео)
Нова робота артиста називається "Стиль".
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Loading...
Load next