Джеймс Блант присвятив символічну пісню "Антитілам" (відео)

Джеймс Блант присвятив символічну пісню "Антитілам" (відео)

Англійський співак та музикант, Джеймс Блант, який здобув всесвітню популярність із синглами "You're Beautiful" та "Goodbye My Lover", вразив своїм жестом для України на концерті. Він подякував українському гурту "Антитіла", що ті боронять свою країну.

Це сталось 22 травня на концерті Джеймса Бланта в Італії. Він звернувся до залу та згадав про музикантів з гурту "Антитіла", а також сказав, що на концерті присутній їхній менеджер.

Дуже особливий гурт, який покинув музичні інструменти, щоб захищати свою країну. Їхній менеджер тут сьогодні. Ця пісня для них. Вона називається "Найкращі" , – сказав Блант зі сцени.

Українці, які тримають зброю та захищали спочатку Україну на Київщині, а тепер на Харківщини, були вражені таким проявом уваги. Вони подякували Бланту за підтримку.

Джеймс! Ти неймовірний! Дякую за цю підтримку!.. Дуже сильні слова для нас! – написали "Антитіла" в Instagram.

Нагадаємо, що телеведуча Лілія Ребрик різко послала фанатів Путіна. Ребрик закликала відписатися від неї тих, хто підтримує диктаторський режим путіна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Loading...
Load next