Євробачення-2024: Швеція розкрила подробиці заходів

Євробачення-2024: Швеція розкрила подробиці заходів

Місто-господар пісенного конкурсу цього року оприлюднило деталі про Eurovision Village, фан-зону та інші пов’язані з Євробаченням-2024 культурні заходи.

Інформація про це зʼявилась на офіційному сайті Євробачення.

Південне шведське місто Мальме, яке цього року прийматиме пісенний конкурс "Євробачення", оприлюднило план заходів, які триватимуть з 4 по 11 травня. Півфінали та гранд-фінал проходитиме у Malmö Arena, що розташована поруч із залізничною станцією Hyllie. Але окрім самого конкурсу, паралельно відбуватиметься ціла низка заходів у всьому місті.

Офіційна фан-зона Eurovision Village буде розташована в Folkets Park (Народному парку), EuroClub пройде у Malmö Live Congress, а вечірка Grand Final Party у Concert Hall, що супроводжуватиметься жвавою програмою на Вулиці Євробачення. Усі локації будуть розташовані таким чином, що до них буде легко дістатися громадським транспортом, велосипедом чи пішки.

Ми в Мальме сподіваємося прийняти сотні тисяч гостей у нашому місті, і ми разом організовуємо це колективне свято. Тепер настав час показати наше креативне та сміливе місто, — поділилась керівна директорка City Host Event Карін Карлссон.

Музичний лайнап буде різноманітним: як мейнстримні, так і нішеві жанри, що презентує як Мальме, так і Швецію. Будуть стаціонарні сцени, пересувні майданчики, запланована співпраця з місцевими організаціями та організаторами із залученням як міських закладів культури, так і незалежних культурних сцен.

Ми дуже чекаємо тижня Євробачення в Мальме. Усі події в місті ідеально доповнюють подію на Malmö Arena, — зазначила виконавча продюсерка Євробачення-2024 на SVT Ебба Адіельссон.

У Eurovision Village у Folkets Park виступатимуть як відомі "імена Євробачення", так і інші виконавці. Буде кілька зон для активного відпочинку та спілкування. Незалежні культурні заклади та заклади харчування парку матимуть власні програми та сприятимуть яскравому загальному досвіду.

Популярна у Мальме пішохідна вулиця Фріїсгатан стане Вулицею Євробачення – жвавою ділянкою між станцією Тріангельн і Eurovision Village. Тут, за словами організаторів розмісять "музичні сюрпризи" та їжу з усього міста та світу.

У Malmö Live Congress та Concert Hall проходитимуть вечірки під час пісенного конкурсу "Євробачення". Тут відбудеться церемонія відкриття та завершальна фінальна вечірка з веселою програмою між ними.

У Malmö Live також буде бірюзовий хідник зірок і Євроклуб.

Нагадаємо, Канада готова підтримати поставки боєприпасів в Україну

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео) Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео)
Колектив підписав усі необхідні документи.
Loading...
Load next