Американська кіноакадемія оголосила дату проведення церемонії "Оскар-2025"

Американська кіноакадемія оголосила дату проведення церемонії "Оскар-2025"

Академія кінематографічних мистецтв і наук, яка вручає "Оскар", призначила дати ключових подій премії, зокрема кінцевий термін подання та день оголошення номінантів.

Про це повідомляє IndieWire.

Академія кінематографічних мистецтв і наук та телеканал ABC, який транслює церемонію вручення премії "Оскар", оголосили, що 97-ма церемонія відбудеться в неділю, 2 березня 2025 року. Шоу знову транслюватиметься в прямому ефірі о 19:00 на ABC і в більш ніж 200 країнах світу.

Організатори випустили календар ключових дат для наступного сезону нагород. Так, кінцевий термін подання заявки на номінацію "Найкращий фільм" збігає 14 листопада 2024 року. 17 грудня відбудеться оголошення шортлистів на "Оскар", а 17 січня 2025 року стануть відомі номінанти.

Хоча Академія, ймовірно, далека від оголошення ведучого, "Оскар-2024" пройшов без проблем другий рік поспіль, навіть отримавши приріст рейтингів, коли ведучим став Джиммі Кіммел вчетверте. Генеральний директор Академії Білл Крамер виявив зацікавленість у «багаторічному партнерстві з продюсерами», тож, безумовно, є шанс, що Кіммела, його партнерку-продюсерку Моллі МакНірні, виконавчу продюсерку Кеті Муллан і EP/шоуранера Раджа Капура запросять повернутися.

Серед фільмів, які вже, імовірно, будуть висунуті на "Оскар", стрічка "Дюна: Частина друга" Дені Вільнева та фільм Джорджа Міллера "Шалений Макс: Фуріоса", премʼєра якого відбудеться 24 травня.

Нагадаємо, Представники банку Англії подарували королю Чарльзу ІІІ перші банкноти із його зображенням

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вілл Сміт вдарив актора на церемонії Оскар 2022 (відео) Вілл Сміт вдарив актора на церемонії Оскар 2022 (відео)
Вілл справжній ньюзмейкер через свій вчинок на церемонії Оскар 2022.
Вийшов трейлер історичної драми "Щедрик" (відео) Вийшов трейлер історичної драми "Щедрик" (відео)
В український прокат стрічка вийде 5 січня 2023 року.
Loading...
Load next