Греція запроваджує шестиденний робочий тиждень

Греція запроваджує шестиденний робочий тиждень

Греція запровадила шестиденний робочий тиждень для деяких галузей промисловості, намагаючись прискорити економічне зростання.

Про це повідомляє Guardian та BBC.

Згідно з новим законодавством про працю, у Греції буде дозволений 48-годинний робочий тиждень. Нововведення запрацювали з 1 липня.

Шестиденна схема поширюватиметься на приватні підприємства, які надають послуги цілодобово, чергуючи зміни.

Водночас працівники окремих галузей промисловості та виробничих потужностей матимуть можливість працювати додаткові дві години на день або додаткову восьмигодинну зміну з надбавкою в розмірі 40% до денної зарплати.

Туристичний бізнес і харчову промисловість нові правила не зачеплять.

Нагадаємо, На саміті у Вашингтоні Польща проситиме посилити східний фланг НАТО

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Як евакуювати бізнес на захід Як евакуювати бізнес на захід
Як держава допомагає бізнесу перенести виробництва для відновлення роботи в західні регіони, скільки підприємств це вже зробили і з чим вони стикаються.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Loading...
Load next