Що подивитись: добірка фільмів від Netflix

Що подивитись: добірка фільмів від Netflix
Вечори стають дедалі довшими та холоднішими, тож цей час завжди можна присвятити для перегляду кіно.

Звісно, усі ми різні, адже хтось відпочиває під романтичні та комедійні стрічки, а хтось фанатіє від моторошних кадрів. Тож пропонуємо Вам різноманітну добірку фільмів від Netflix.

Новинки від Netflix

Напад: кримінальний фільм, драма.

Події фільму розгортаються в Польщі 1990-х років. Колишній детектив починає відновлювати свою репутацію. Детективка звертається по допомогу до звільненого поліцейського та дає йому шанс повернутися до звичного життя в обмін на розкриття справи про напад на банк. Усі діють швидко, оскільки ЗМІ продовжують привертати увагу спільноти до цієї справи, що викликає занепокоєння “верхівки”.

Огидні: наукова-фантастика, драма.

У майбутньому світ потрапив у хаос після зникнення всіх природних ресурсів. Щоб зберегти людство, вчені спершу творили генетично модифіковані орхідеї, які є новим джерелом енергії, а далі зробили хірургічну процедуру, щоб зробити людей красивими. Таким чином досконалість кожного не спричинить подальшого хаосу. Хірургічне втручання виконують на "огидних", коли їм виповнюється 16 років, перш ніж їм дозволять ідвідати місто, де відбувається святкування "красивих".

Розлучені: комедія, драма.

Історія про колишнє подружжя, яке опинилось у владі церкви, адже вони намагаються підтвердити розірвання шлюбу, яке відбулося понад двадцять років тому.

Милий Боббі: документальний.

Онлайн-спілкування молодої жінки несподівано перетворюються на справжній кошмар. Все починається з моменту, коли її романтичний інтерес насправді приховує в собі більш темні і моторошні особисті мотиви, які згодом приводять до непередбачуваних наслідків. Невдовзі справа набирає шалених обертів, тож романтична справа стає більш загостреною.

Хто ти всередині: комедія, трилер, детектив.

Рубен має одружиться зі своєю дівчиною у величезному маєтку, який він отримав у спадок. Тому хлопець домовився, щоб усі його друзі з коледжу приєдналися до нього для великої прощальної гулянки. До його друзів приєднався загадковий гість ‒ Форбс, і свого часу він мав схильність до марнотратства та серйозні проблеми з гнівом. Рубен відчув, що мав принаймні надіслати запрошення. Дивно, але Форбс з'являється. І він приніс із собою таємну валізу. Вечірка, яка була заздалегідь спланована перед майбутнім весіллям, несподівано перетворилась на реальний кошмар.

Поганці (кошмарне пограбування): комедія, фільм для всієї родини. 

Погані хлопці вирушають на грандіозне пограбування, що якраз співпадає зі святкуванням Геловіну, прихопивши з собою цінний викрадений амулет легендарного покійного шахрая Реджинальда Е. Страшного. Під час їхньої місії в особняку з привидами, хитрий та азартний Вовк має кілька трюків у рукаві, щоб налякати свою команду.  Проте ніхто не очікував, що у цій будівлі можуть творитися справжні містичні та моторошні речі. Чи пов'язані ці незвичні події з самою ціллю пограбування? Поганцям треба все швидко з'ясувати, щоб знову вийти сухими з води.

Українські фільми на Netflix

Памфір: кримінал, драма.

Останні роки Памфір заробляв на життя перевезенням контрабанди. Однак чоловік зрозумів, що так не може тривати вічно та й покінчив із кримінальними справами. Після повернення додому Памфір знову поруч із дружиною та сином Назаром. Чоловік хоче стати гарним прикладом для своєї дитини, проте певні обставини завадили цьому. 

Уроки толерантності: комедія, дотепне.

Провінційна шкільна вчителька, хоче врятувати свою родину від розпаду та кредитів, вмовляє чоловіка і дітей підписатися на державну програму з євроінтеграції «Уроки толерантності». За її умовами, вони мають на певний час поселити у себе вдома ЛГБТ-представника та активіста. Тепер родина має боротись із власною гомофобією та неприйняттям інакшості.

Носоріг: кримінал, драма.

Дія відбувається в Україні в 90-х роках, коли молодий хлопець “Носоріг” будує кар’єру в кримінальному світі. Герой починає з дрібного злодійства, та закінчує верхівкою кримінальної ієрархії. Він розуміє лишень мову жорстокості, тому він стає на кривавий шлях. Чи з’явиться у нього шанс на спокуту?

Пульс: на основі реальних подій, драма.

Історія легкоатлетки, яка після важкої аварії втрачає зір. Проте навіть така серйозна травма не завадить їй досягти успіху.

Я і фелікс: драма

Історія дорослішання Тимофія. Серед усіх, хто був з ним, вирізнявся Фелікс — близький друг його бабусі, глибоко травмований досвідом війни колишній контррозвідник і солдат ГРУ. Дружба з ним сформувала його майбутнє. 

«Яремчук: Незрівнянний світ краси»: біографія, документальна стрічка.

Історію першої української попзірки Назарія Яремчука. У фільмі відобразили досвід артиста та те, як йому вдалось вплинути своєю творчістю на світосприйняття ціліго покоління. 1971 року уся країна наспівувала хіт «Червона рута», а розпочалося все з того, що карпатський юнак мріяв творити музику. 

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Оголошено номінантів на премію "Золотий глобус" Оголошено номінантів на премію "Золотий глобус"
80 церемонія вручення нагород премії "Золотий глобус" відбудеться 10 січня.
Два українські фільми здобули нагороди на кінофестивалі у США (відео) Два українські фільми здобули нагороди на кінофестивалі у США (відео)
Українська режисерка Марина Ер Горбач отримала нагороду за кращу режисуру світового художнього кіно, також премію за кращу режисуру фестивалю здобув спільний дансько-українсько-шведський фільм.
Вийшов трейлер історичної драми "Щедрик" (відео) Вийшов трейлер історичної драми "Щедрик" (відео)
В український прокат стрічка вийде 5 січня 2023 року.
Loading...
Load next