На Львівщині закривають текстильну фабрику

На Львівщині закривають текстильну фабрику
Вимушена відпустка через спалах COVID-19.

Вимушена відпустка через спалах COVID-19.

На Сокальщині вимушено припиняє роботу виробництво «Датський текстиль», на якому працюють понад 700 осіб.

У 12 з них виявили коронавірусну інфекцію, підтверджену ПЛР-тестуванням.

Через це на підприємстві тимчасово припинили роботу, а людей відправили з 13 липня у двотижневу відпустку в кращому випадку.

Натомість заступник директор фабрики Ігор Тріска заявив, що усі працівники підприємства ідуть у планову відпустку на 14 днів.

Каже: «Щороку на третій тиждень липня на два тижні фабрика закрита. У нас такі відпустки є на Різдво, на Пасху, і влітку».

За словами головного лікаря Сокальської центральної районної лікарні Романа Шведа, наразі на фабриці відібрали 274 проб для ПЛР-та ІФА-тестів.

Варто додати, «Датський текстиль» – це українська текстильна фабрика, що працює з 2001 року і займається пошиттям тканин.

Нагадаємо, що на Львівщині кількість хворих йде на спад. Загалом в Україні число пацієнтів, які побороли інфекцію впродовж минулої доби становить 1016 осіб. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Історія із щасливим кінцем: львівські поліцейські відшукали 4-річного хлопчика Історія із щасливим кінцем: львівські поліцейські відшукали 4-річного хлопчика
Матір дитини спочатку намагалася знайти сина власними силами, проте самостійно не змогла цього зробити. Вона вже хотіла звертатись до поліції, однак дитину знайшли швидше.
На Львівщині нетверезий помічник судді на BMW наїхав на велосипедиста
Про це повідомив депутат Червоноградської районної ради Oлександр Клімов у Фейсбукці.Як передає ZAXID.NET, у неділю, 14 березня, у Сокальському районі авто BMW збило 50-річного чоловіка на велосипед
Чотири місяці не виплачуть зарплату: у Львові медики мітингували під стінами ЛОДА (відео) Чотири місяці не виплачуть зарплату: у Львові медики мітингували під стінами ЛОДА (відео)
Молодшому медперсоналу психіатричної лікарні "Заклад" уже 4 місяці не виплачують зарплат, відтак вони вийшли на мітинг під стіни ЛОДА.
Loading...
Load next