Ще дві лікарні на Львівщині зможуть приймати хворих на коронавірус

Ще дві лікарні на Львівщині зможуть приймати хворих на коронавірус
А саме такі відділення, як терапевтичне Львівської обласної клінічної лікарні та інфекційне Самбірської районної лікарні.Заступник голови ЛОДА Іван Собко зазначив: "Терапевтичне відділення обласної

А саме такі відділення, як терапевтичне Львівської обласної клінічної лікарні та інфекційне Самбірської районної лікарні.

Заступник голови ЛОДА Іван Собко зазначив: "Терапевтичне відділення обласної клінічної лікарні уже оснащене точками доступу кисню, на що скерували із обласного бюджету 100 тис. грн, іще стільки ж скерували на засоби захисту. Планується, що там буде 70 ліжок. Лікарня готова і законтрактована, може приймати пацієнтів. Також Самбірська районна лікарня підготовлена до роботи із Covid-пацієнтами".

До речі, інші медзаклади на роботу із коронавірусом наразі не переводитимуть.

"Враховуючи ситуацію, на Львівщині не будемо робити нових місць для лікування коронавірусних пацієнтів, адже у мешканців області є ще багато інших медичних потреб", – пояснює Іван Собко.

Окрім того, дозволено частково функціонування госпіталю імені Юрія Липи, що у Винниках, для пацієнтів, що не хворіють на COVID-19.

Зазначимо, що внаслідок приросту хворих на коронавірус у Львівській області відкрили лікарні другої хвилі. Область перебуває у помаранчевій зоні епідеміологічної небезпеки, а місто Самбір - у червоній.

Нагадаємо, що львівські медики розповідають про алергію на сезонні цвітіння. Поліноз – знайоме слово для тих, хто страждає від алергії.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
На дорозі «Львів-Самбір» сталась потрійна ДТП: одна особа загинула, ще 2 були госпіталізовані На дорозі «Львів-Самбір» сталась потрійна ДТП: одна особа загинула, ще 2 були госпіталізовані
На дорозі «Львів-Самбір» сталась потрійна ДТП. Внаслідок цієї події водій однієї з автівок загинув на місці, ще 2 особи були госпіталізовані
У Львові під стінами ЛОДА пікетувальники вимагали захистити відомого пам’яткоохоронця (відео) У Львові під стінами ЛОДА пікетувальники вимагали захистити відомого пам’яткоохоронця (відео)
Справу проти Василя Петрика мітингарі називають сфабрикованою. Мовляв, так він поплатився за те, що встав на захист Миколаївської фортеці.
В Україні запровадили надзвичайний стан: як готується Львівщина  (відео) В Україні запровадили надзвичайний стан: як готується Львівщина (відео)
Рішення дня — надзвичайний стан запровадили на території України. Не виняток і Львівщина. Що ж це означає і як змінить життя цивільного населення – у нашому сюжеті.
Loading...
Load next