Викрали автомобіль: на Львівщині проводилась поліцейська операція «Перехоплення»

Викрали автомобіль: на Львівщині проводилась поліцейська операція «Перехоплення»
Правоохоронці затримали причетних до викрадення автівки. На 29-річного чоловіка у селі Дубаневичі Городоцького району напали зловмисники. Вони побили водія, заволоділи легковиком та втекли.

Правоохоронці затримали причетних до викрадення автівки.

На 29-річного чоловіка у селі Дубаневичі Городоцького району напали зловмисники. Вони побили водія, заволоділи легковиком та втекли.

На території області поліцейські ввели план «Перехоплення». Під час нього екіпаж сектору реагування патрульної поліції у селі Вишня протягом години виявив та зупинив машину, на якій втікали злочинці.

Особи нападників встановлені. Обидвоє мешканці Городоцького району віком 18 та 23 роки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Молодикам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що поліція Нідерландів викрила імпровізовану в’язницю. Правоохоронні органи Нідерландів виявили 7 морських контейнерів, які були перетворені на в’язницю зі звукозахищеними «камерами тортур».

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
На Львівщині виявили підпільні склади заповнені товарами з ознаками гуманітарних вантажів На Львівщині виявили підпільні склади заповнені товарами з ознаками гуманітарних вантажів
На Львівщині виявили підпільні склади заповнені товарами з ознаками гуманітарних вантажів
Лінива сесія міської ради: до обіду депутатам Львова вдалося опрацювати тільки 10 питань (відео) Лінива сесія міської ради: до обіду депутатам Львова вдалося опрацювати тільки 10 питань (відео)
Нудилися у смартфонах та багато пліткували. Львівські депутати зібралися на чергове засідання сесії міськради. Працювати розпочали із півгодинним запізненням.
Loading...
Load next