На Львівщині провели понад 317 тисяч ПЛР-тестів

На Львівщині провели понад 317 тисяч ПЛР-тестів
Про це у вівторок, 16 лютого, розповів на сесії Львівської облради директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.Як він повідомив, від початку пандемії й до 31 січня 2021 року Львівський

Про це у вівторок, 16 лютого, розповів на сесії Львівської облради директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

Як він повідомив, від початку пандемії й до 31 січня 2021 року Львівський обласний лабораторний центр здійснив 317 458 досліджень методом ПЛР-тестування.

Зазначимо, за останню добу 115 інфікованих на COVID-19. За минулу добу лабораторними центрами проведено 724 ПЛР-тести. Тож, 115 — позитивні, з них львів’ян — 59.

 "24 заклади охорони здоров’я у Львівській області є законтрактованими з НЗСУ  у частині надання послуги пацієнтам з підозрою чи хворим на коронавірус. Станом на сьогодні,  22 заклади на території Львівської області працюють у штатному режимі", - наголосив посадовець.

Загалом в стаціонарах перебуває 274 особи: 225 з них хворі на коронавірус, 16 — у реанімації, 5 людей підключено до апаратів ШВЛ.

Нагадаємо, що львівські лікарі розповіли як відновитись після коронавірусу. Людський організм не може існувати без кисню, при його дефіциті усі життєво важливі органи не можуть нормально функціонувати. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові затримали чоловіка, який продавав канабіс У Львові затримали чоловіка, який продавав канабіс
У Львові затримали ще одного розповсюджувача психотропів. Тепер чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі
Яким був Герой України Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло? Яким був Герой України Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло?
У Львові відбувся допрем’єрний показ документальної стрічки про життя Героя України Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла
На Львівщині реалізують проєкт, що допоможе ефективніше збивати російську авіацію (відео) На Львівщині реалізують проєкт, що допоможе ефективніше збивати російську авіацію (відео)
У командному та аналітичному центрах ПВК «Захід» проведуть технічну модернізацію для оборони неба від ворога. Проєкт отримав назву «Sky» 
Loading...
Load next