На Львівщині двічі ліквідовували пожежі в автомобілях

На Львівщині двічі ліквідовували пожежі в автомобілях
Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Львівській області.Спершу, 8 жовтня, близько 19:30 рятувальникам надійшло повідомлення про займання легковика у Пустомитах на вулиці Фабрична.

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Львівській області.

Спершу, 8 жовтня, близько 19:30 рятувальникам надійшло повідомлення про займання легковика у Пустомитах на вулиці Фабрична. Полум’я знищило салон транспортного засобу «Opel Astra».

До ліквідації пожежі залучили 4 осіб особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Цього ж дня, близько 22:55, у Стрию на вулиці Саксаганського, 13 палав фургон «Citroen Berlingo». Як інформує ДСНС, під час паркування, водій побачив, як з-під капота вибивається чорний дим.

Не гаючи часу сполоханий кермувальник викликав рятувальників. Хоч до прибуття підрозділу чоловікові вдалося самотужки загасити жевриво за допомогою вогнегасника.

До ліквідації пожежі залучили 8 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Полум’я знищило передні колеса, моторний відсік та пошкодило салон автівки. З людей ніхто не постраждав.

Причинами пожеж займаються експерти.

Нагадаємо, що у Львові сталась пожежа у виробничій будівлі. Загорілося приміщення підприємства, що виготовляє деталі електронного устаткування.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Яка епідситуація у Львові та які нові заборони можуть невдовзі запровадити? (відео) Яка епідситуація у Львові та які нові заборони можуть невдовзі запровадити? (відео)
У Львові учні старших класів уже навчаються дистанційно, та найближчим часом можуть закритися ще й дитсадки та початкова школа. Адже з кожним днем зростає кількість хворих на ковід дітей.
У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет
Правоохоронці затримали 3-х львів’ян, які незаконно збували контрабандні електронні сигарети. Розповсюджували вони продукцію через телеграм-канал та у місцевих магазинах.
Loading...
Load next