На Львівщині сім'я фермерів вирощує гігантські лимони та лайми

На Львівщині сім'я фермерів вирощує гігантські лимони та лайми
Селище знаходиться за кілька кілометрів від Львова. Там протягом 2 років родина Трушів вирощує екзотичні фрукти, розповідає seeds.Додамо, що лимони тут сягають пів кілограма.

Селище знаходиться за кілька кілометрів від Львова. Там протягом 2 років родина Трушів вирощує екзотичні фрукти, розповідає seeds.

Додамо, що лимони тут сягають пів кілограма. Фермери зазначають: ґрунт для фруктів має бути універсальний, а з поливом важливо здійснювати в міру.

"Словом, революція. Вони плодять й цвітуть до 7 разів на рік. Це неймовірно, але це є факт, вони що півтора, що два місяці цвітуть", – каже фермер Андрій Труш.

Цікаво, що родина займається вирощуванням з метою озеленення, а також саджанців. Плоди – лише приємний бонус.

Також щоб виростити свій лимон, запевняють фермери, можна не тільки за наявності теплиці. Цитрусовий фрукт не є дуже вибагливим, тож буде рости й нести свої плоди навіть при +6 градусів

Нагадаємо, що львів’ян закликають долучитися до благодійної акції на підтримку звірів. На вулиці суттєво похолодало, а місто готується до свята.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Благодійники передали львівському "Охматдиту" обладнання, щоб ефективно виявляти збудників інфекції Благодійники передали львівському "Охматдиту" обладнання, щоб ефективно виявляти збудників інфекції
Лабораторія "Охматдиту" отримала дороговартісну техніку, щоб швидше і ефективніше виявляти збудників інфекцій і призначати ефективніше лікування.
Нова операційна палата у Львівській обласній клінічній лікарні (відео) Нова операційна палата у Львівській обласній клінічній лікарні (відео)
Сучасне обладнання дозволить проводити операції малоінвазивним методом з мінімальною травматизацією та швидкою реабілітацією пацієнта.
Loading...
Load next