У Львові чоловік викрав з магазину 12 тисяч гривень

У Львові чоловік викрав з магазину 12 тисяч гривень

За скоєне 43-річному львів’янину, підозрюваному в крадіжці виручки та товару, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, в ніч на 22 квітня зловмисник проник у приміщення одного з магазинів, розташованого на вулиці Личаківській у Львові, заволодів грошовими коштами у сумі 12 тисяч гривень, а також товаром, після чого втік.

Одразу після вчинення крадіжки його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини, які саме відпрацьовували територію обслуговування. Особу затриманого встановлено – ним виявився 43-річний житель Львова. Речові докази у нього вилучені.

Слідчі Львівського районного управління поліції №1 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Поліцейські нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Нагадаємо, Українські льотчики опанують F-16 менш як за пів року - Ігнат

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео) Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео)
Аби вберегтися від "домушників" слід подбати про якісну серцевину замка, не залишати у помешканні цінних речей та поширювати фотографії з відпочинку уже після повернення з відпустки.
Львівська поліція затримала злочинця який "полював" на пенсіонерок
У Львові правоохоронці затримали 31-річного зловмисника, причетного до пограбування пенсіонерок. Він вкрав золоті сережки щонайменше у трьох жінок.
Loading...
Load next