У Брюховичах відкриють школу, яку будують з 2018 року

У Брюховичах відкриють школу, яку будують з 2018 року
Будівництво навчального закладу припинили восени торік. Брюховичі не мали грошей на оплату і об`єкт був законсервований.

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міськради стане замовником будівництва школи № 41, що на вул. Макаренка, 19.

Зазначимо, що вартість реконструкції з розширенням навчального закладу сягнула 91 млн 625 тис. грн.

Ми можемо створити комісію, перевірити усі роботи, але це буде неприпустимо, щоб ми цю школу ще місяць тримали в підвішеному стані. Завтра нас з вами звинуватять, що ми недобудували цю школу. Якщо цю школу збудувати, то дітей не будуть возити у Шевченківський район, - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Площа нової школи у Брюховичах буде понад 9 тис. м кв. Вона буде розрахована на 620 учнів. Там буде велика актова зала, а також дві спортивних зали.

Як передає Тvoemisto.tv керівниця департаменту освіти Львова Зоряна Довганик, на продовження будівництва навчального закладу виділили 25 млн грн. 

Читайте також
Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео) Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео)
Щеплювати працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів у місті розпочали ще у червні і планують завершити процес до кінця літа.
Львівщина у "помаранчевій" зоні: центр легеневого здоров’я заповнений COVID-хворими на 100% (відео) Львівщина у "помаранчевій" зоні: центр легеневого здоров’я заповнений COVID-хворими на 100% (відео)
І хоча це не передбачає нових додаткових правил чи обмежень, однак, як прогнозують влада та медики, це найімовірніше не надовго. Адже динаміка захворювання прогнозує дуже швидке повернення жорсткого карантину, тобто впровадження "червоної" зони.
Loading...
Load next