На Львівщині суд оштрафував жінку за прогули сина

На Львівщині суд оштрафував жінку за прогули сина
У Червонограді матері учня, який "прогуляв" майже 700 уроків довелось заплатити штраф у сумі 1700 гривень, за відсутність сина на уроках в школі.

Червоноградський міський суд Львівщини визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків місцеву мешканку Марію Б., син якої регулярно прогулював школу. Через це жінці доведеться сплатити 1,7 тисячі гривень штрафу.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як вказано у постанові суду, малолітній син Марії Б. навчається у Червоноградському НВК №10, однак скільки років юному "прогульнику" - невідомо. Так, від вересня 2020 року до кінця лютого 2021 року хлопець без поважних причин прогуляв 691 урок.

Червоноградський навчально-виховний комплекс №10

Через прогули сина на матір склали адмінпротокол про неналежне виконання нею батьківських обов’язків. Суддя визнала її винною та зобов'язала жінку сплатити грошове стягнення. Зокрема з жінки стягнули ще 454 гривень судового збору.

Зазначимо, що матір малолітнього порушника вже не одноразово притягається до адміністративної відповідальності через вчинки свого сина. Раніше її також штрафували через крадіжки дитини, неправдивий виклик "швидкої", а також прогули в школі.

 

Читайте також
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
На директорку школи з Львівщини поліція склала протокол за булінг На директорку школи з Львівщини поліція склала протокол за булінг
Поліцейські склали протокол за булінг на директорку ліцею в Червоноградському районі. За скоєне педагогу загрожує штраф або виправні роботи.
Зарплати у школах Львівщини: з вересня директори отримуватимуть 1000$ (відео) Зарплати у школах Львівщини: з вересня директори отримуватимуть 1000$ (відео)
Заробітню плату директорам шкіл на Львівщині підвищать вже з початку нового навчального року, 1 вересня.
Loading...
Load next