На директорку школи з Львівщини поліція склала протокол за булінг

На директорку школи з Львівщини поліція склала протокол за булінг
Поліцейські склали протокол за булінг на директорку ліцею в Червоноградському районі. За скоєне педагогу загрожує штраф або виправні роботи.

Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили інформацію про те, що в одному з навчальних закладів у Червоноградському районі відбувається цькування учнів. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Львівської області.

" За цим фактом ювенальні поліцейські Червоноградського районного відділу поліції провели перевірку. Зокрема, опитали дітей (жертв булінгу та очевидців), батьків учнів, а також вивчили аудіозаписи, зроблені під час занять ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на директорку навчального закладу правоохоронці склали протокол за статтею 173-4 - Булінг (цькування) учасника освітнього процесу. Санкція статті передбачає покарання - накладення штрафу від 850 до 1700 гривень мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин. 

Як повідомляє Zaxid.net, цією жінкою, виявилась 67-річна директорка Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань. Вона під час розмови з 10-класниками дозволяла собі некоректні висловлювання до учнів стосовно їхнього зовнішнього вигляду.

Читайте також
Директорка ліцею на Львівщині яка цькувала учнів, публічно вибачилась за свої слова Директорка ліцею на Львівщині яка цькувала учнів, публічно вибачилась за свої слова
Наталія Щербань, директорка ліцею в Червоноградському районі, на яку поліцейські склали протокол за булінг вибачилась перед учнями, яких вона образила.
На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір
Вчителька інформатики, яка працює в одній зі шкіл села Солонка, погрожувала відрізати учневі палець, розмахувала перед ним ножем і змушувала з'їсти паперовий літачок. Свідками дій педагога були понад двоє десятків учнів.
На Львівщині суд оштрафував жінку за прогули сина
У Червонограді матері учня, який "прогуляв" майже 700 уроків довелось заплатити штраф у сумі 1700 гривень, за відсутність сина на уроках в школі.
Loading...
Load next