На Львівщині 38-річного чоловіка зняли з дерева

На Львівщині 38-річного чоловіка зняли з дерева
Чоловік заліз на дерево, щоб обрізати гілки, однак самостійно злізти з нього вже не зміг. Довелось викликати рятувальників ДСНС аби вони зняли його з дванадцятиметрової висоти.

У суботу, 27 березня, до самбірських рятувальників надійшов виклик про те, що у селі Рудки чоловік не може сам злізти з дерева. Повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

" В м. Рудки на вул. Садова, 35 Б Самбірського району на дереві, на висоті 12 м, знаходиться чоловік, 1983 року народження, та не може самостійно злізти ", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники одразу виїхали на місце пригоди й виявили, що 38-річний чоловік застряг на дванадцятиметровій висоті. За допомогою висувної драбини та рятувальної мотузки рятувальникам вдалось зняти чоловіка з дерева та згодом його передали працівникам швидкої допомоги, однак від госпіталізації той відмовився.

Як повідомляє Zaxid.net, 38-річний чоловік закріпився карабіном до мотузки і заліз на верхівку дерева. Під час обрізання гілок карабін перекрутився, мотузка заплуталася і чоловік сам не зміг вивільнитися і злізти з дерева.

Читайте також
На Львівщині на чоловіка впала стіна закинутого будинку (Відео) На Львівщині на чоловіка впала стіна закинутого будинку (Відео)
У Львівській області рятувальники деблокували з-під завалу стіни закинутого будинку тіло загиблого чоловіка.
Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом
У Самборі, що у Львівській області водій легковика в‘їхав у електроопору. Щоб витягнути чоловіка з машини, довелось викликати рятувальників.
На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам
У Стрийському районі внаслідок сильної аварії, лише рятувальники змогли витягнути із побитої автівки її водія.
Loading...
Load next