Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом

Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом
У Самборі, що у Львівській області водій легковика в‘їхав у електроопору. Щоб витягнути чоловіка з машини, довелось викликати рятувальників.

Аварія трапилась учора, 5 червня, у Самборі на вулиці Чорновола близько 17:50 години, повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

На вул. Чорновола,  Самбірського району відбулось зіткнення автомобіля «Skoda Fabia», з електроопорою. До місця виклику було направлено рятувальників 12-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір, - йдеться у повідомленні надзвичайної служби.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 35-річного водія автомобіля «Skoda Fabia» затиснуло деформованими конструкціями машини. Рятувальники за допомогою гідравлічного розтискача деблокували потерпілого з автомобіля.

Водія автіки із травмами медики госпіталізували у Самбірську районну лікарню.

Читайте також
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
Loading...
Load next