Біля Сокаля стався вибух газу: жінку відкинуло ударною хвилею

Біля Сокаля стався вибух газу: жінку відкинуло ударною хвилею
Власники без дозволів під'єднали буржуйку до газової мережі. Від вибуху зруйнувався будинок і постраждала власниця.

У неділю, 28 березня, у приватному будинку в селі Добрячин, що біля Сокаля, вибухнула газова буржуйка, передає ZAXID.NET.

Зазначається, що власники будинку самовільно і без дозволів підключили буржуйку до газової труби. Від вибуху зруйнувався будинок і постраждала власниця.

На момент інциденту, мешканці домівки,  а саме подружжя були на подвір‘ї.

Вибух був настільки потужним, що 73-річну жінку відкинуло ударною хвилею. Вона отримала травми. Потерпілу терміново госпіталізували внаслідок отриманих травм.

Чоловік від вибуху не постраждав.

Причина інциденту - самовільне приєднання до газової мережі.

На місці працюють рятувальники, працівники «Львівгазу» тимчасово відімкнули газ.

Читайте також
Зруйновало вщент: на Львівщині у будинку стався вибух газу (фото) Зруйновало вщент: на Львівщині у будинку стався вибух газу (фото)
Надзвичайники повідомляють про п'ятьох постраждалих осіб.
Спокою не знайти: правоохоронці розслідують вибух гранати на кладовищі Спокою не знайти: правоохоронці розслідують вибух гранати на кладовищі
Кому саме належить граната, і як вона опинилася біля могил – з’ясовують слідчі
На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.
Loading...
Load next