На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет

На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.

Сьогодні вночі, 1 квітня, на кордоні з Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси – "Мерседес", "Опель" та "Сітроен" під керуванням громадян України. Повідомляє пресслужба Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

" Транспортні засоби прямували до сусідньої країни через пункт пропуску «Краківець». За наявно інформацією оперативних співробітників Львівського прикордонного загону про те, що ці громадяни можуть переміщувати незаконним шляхом товари, було ініційовано проведення поглибленого огляду цих автомобілів ", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що сигарети зловмисники ховали у стелях та декоративних обшивках автівок. Звідти прикордонники дістали більше аніж 1300 пачок тютюнової контрабанди, які були вилучені у їхніх перевізників.

Читайте також
Львівські митники затримали поляка з великою партією контрабанди
Громадянин Польщі незаконно намагався перевести через український кордон велику партію сигарет. Контрабандиста затримали на пункті пропуску "Краківець-Корчова".
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Loading...
Load next