Львівські митники затримали поляка з великою партією контрабанди

Львівські митники затримали поляка з великою партією контрабанди
Громадянин Польщі незаконно намагався перевести через український кордон велику партію сигарет. Контрабандиста затримали на пункті пропуску "Краківець-Корчова".

Вночі з суботи на неділю, 50-річний поляк у вантажівці намагався перевезти через українсько-польський кордон контрабанду сигарет. Про це повідомила пресслужба Галицької митниці.

" Сьогодні вночі він перетинав кордон, як водій вантажного автомобіля. Згідно з поданими до митного контролю  товаросупровіднми документами він перевозив кабельні мережі ", - йдеться у повідомленні.

При огляді вантажівки митниками та прикордонниками під вантажем було виявлено 4200 пачок сигарет. Однак, зазначимо, що водій автівки приховав цей факт від службовців й про наявність цього товару громадянин Польщі під час митного контролю не повідомив. 

На контрабандиста склали протокол про порушення митних правил, усі сигарети було вилучено, проте їхню загальну вартість ще встановлюють. Згодом справу скерують до суду.

 

Читайте також
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
У Львові викрили склад контрабандних сигарет вартістю 18 млн грн (Відео)
Незаконну схему збуту підробних сигарет організували декілька мешканців Львова. Вони збували контрабанду до Білорусії в обхід митних процедур.
Loading...
Load next