Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок

Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.

Личаківський районний суд міста Львова, 1 квітня, обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві студентки Дар'ї Косенок, яке трапилось 30 березня. Хлопця триматимуть під вартою без права внесення застави. До суду він перебуватиме у СІЗО. Про це повідомляє УНІАН.

Наразі у суді прийняли рішення взяти хлопця під варту до 30 травня без можливості внесення застави. Через два місяці суд перегляне цей запобіжний захід.

Зазначимо, що затриманий хлопець Дар'ї Косенок, зізнався у її вбивстві. До злочину його нібито штовхнули ревнощі. Йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, жорстоке вбивство 19-річної студентки трапилось 30 березня. Дівчина орендувала квартиру разом із своїм хлопцем, однак згодом зв'язок із нею перервався. Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваним у вбивстві є її 19-річний хлопець, мешканець Житомирської області.

Читайте також
Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок
Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваного у жорстокому вбивстві 19-річної студентки - затримали, це хлопець загиблої.
У Львові поліцейські затримали вбивцю 19-річної студентки
19-річна дівчина, Дарья Косенок, вийшла з гуртожитку і зникла. Вже через півтори доби її знайшли мертвою у квартирі, яку вона орендувала разом із своїм хлопцем.
Loading...
Load next