Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок

Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок
Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваного у жорстокому вбивстві 19-річної студентки - затримали, це хлопець загиблої.

 Знайомі Дар'ї наголошують, що вона любила життя і хотіла стати перекладачкою. Дівчина навчалась на другому курсі філологічного факультету Львівського університету ім. І. Франка за спеціалізацією "перська мова". Про деталі життя та вбивства дівчини повідомляє ТСН.

Родом дівчина з Кам'янського, що на Дніпропетровщині, однак два роки тому переїхала у Львів, щоб здобути вищу освіту. Декан факультету Святослав Пилипчук наголосив, що Дар'я мала хороші оцінки.

" Вона мала найкращі оцінки, особливо з основної мови, з перської. Була жвавою, енергійною, веселою, як всі одногрупники зазначають, людина-життєлюб ", – розповів Пилипчук. 

Жила дівчина у гуртожитку та  майже два роки зустрічалась із своїм однолітком, мешканцем Житомирської області. Який згодом і зізнався у вбивстві своєї коханої.

29 березня, у понеділок, хлопець Дар'ї орендував квартиру на вулиці Личаківській, що майже у центрі Львова. Камери відеоспостереження зафіксували, як студентка з хлопцем увійшли до квартири, однак вже після обіду зв'язок із дівчиною перервався. Її мати, яка живе на Дніпропетровщині, зателефонувала до поліції наступного ранку та повідомила про зникнення дочки.

Та вже ввечері 30 березня закривавлене тіло 19-річної дівчини знайшла у спальні жінка, яка орендувала квартиру молодій парі й прийшла за оплатою. Сусіди кажуть - криків або звуків боротьби з квартири не було чути.

Після виклику правоохоронцям, вже за декілька годин вдалось впіймати підозрюваного у вбивстві дівчини. Відомо, що хлопець закінчив коледж, але ніде не працював. З Дариною зустрічався два роки, але в гуртожитку, де вона жила - його ніколи не бачили. 

У поліції наголосили, що він намагався втекти зі Львова. Спочатку він поїхав у Дрогобич, а звідти – у Східницю. Там його і знайшли.

" Ми з ним спілкувалися, він пояснив, що конфлікт виник на побутовому ґрунті. Надалі йому вже важко пояснити свої дії ",– розповів начальник Львівського районного управління поліції Павло Герасим.

Наразі відомо, що вбиту дівчину поховають у рідному місті. Рідні загиблої вже їдуть до Львова. 

Читайте також
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
У Львові поліцейські затримали вбивцю 19-річної студентки
19-річна дівчина, Дарья Косенок, вийшла з гуртожитку і зникла. Вже через півтори доби її знайшли мертвою у квартирі, яку вона орендувала разом із своїм хлопцем.
У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу
Після падіння з сьомого поверху з вікна гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.
Loading...
Load next