Внаслідок смертельної аварії на Львівщині, загинув 53-річний чоловік

Внаслідок смертельної аварії на Львівщині, загинув 53-річний чоловік
На автодорозі "Львів-Тернопіль" водій авто збив на смерть 53-річного чоловіка.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась, учора ввечері, близько 22:00 години. Авто на смерть збило чоловіка, який переходив дорогу не через пішохідний перехід. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

" Поблизу с. Плугів Золочівської ТГ Золочівського району, водій автомобіля «Kia Magentis», житель Херсонської області 1983 року народження, рухаючись у напрямку до м. Львова, на неосвітлюваній ділянці дороги, поза межами пішохідного переходу та населеного пункту, здійснив наїзд на мешканця Тернопільської області 1968 року народження ", - йдеться у повідомленні департаменту.

Чоловік, якого збила автівка від отриманих травм загинув на місці пригоди. Наразі встановлюються обставини події.

Читайте також
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником
Поблизу Буська у Львівській області чоловік не впорався з керування автомобіля та виїхав на узбіччя зустрічної смуги.
Loading...
Load next