На Львівщині автомобіль перекинувся з мосту (фото)

На Львівщині автомобіль перекинувся з мосту (фото)
Водія з автівки витягували рятувальники, адже самостійно вибратись із перекинутого авто він не міг. Аварія трапилась у Червоноградському районі, поблизу Сокаля.

Вчора, близько 21 години вечора, до Служби порятунку  надійшло повідомлення про те, що в селі Тартаків водій автомобіля "Nissan Almera" не впорався з керуванням, з'їхав з моста та перекинувся.

Про аварію повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області. На місце пригоди викликали надзвичайників, щоб ті допомогти водію вибратись із перевернутої автівки.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водія, 1982 року народження. Чоловіка затисло деформованими деталями кузова автомобіля. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць та розтискачів деблокували потерпілого з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Чоловіка з різними травмами госпіталізували у Червоноградську центральну міську лікарню. Наразі встановлюються усі обставини події, чому ж водій не впорався з керуванням авто та з'їхав з моста.

Читайте також
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
На Львівщині знайшли авіаційну бомбу та 8 боєприпасів часів Другої світової війни На Львівщині знайшли авіаційну бомбу та 8 боєприпасів часів Другої світової війни
У Львівській області продовжують виявляти небезпечні знахідки часів Другої світової війни та знищувати їх.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
Loading...
Load next