На Львівщині вбивцю співмешканки ув'язнять на 10 років

На Львівщині вбивцю співмешканки ув'язнять на 10 років
Між чоловіком та жінкою виник словесний конфлікт. Внаслідок цього, він наніс їх травми сокирою.

Львівський апеляційний суд прийняв рішення засудити 44-річного жителя с.Зимної Води на 10 років позбавлення волі за смерть співмешканки. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Як відомо, у травні 2019 року між чоловіком та його співмешканкою виник словесний конфлікт, у ході якого засуджений завдав жінці численні удари сокирою по усьому тілу.

Внаслідок травм потерпіла померла на місці.

Чоловік не визнав свою провину. Він запевнив, що під час скоєння злочину нібито відпочивав у сусідньому приміщенні.

Відтак, в апеляційній скарзі захист вимагав вирок районного суду скасувати, закрити кримінальне провадження, а обвинуваченого звільнити з-під варти в залі суду.

Проте, заслухавши позицію прокурора, апеляційний суд залишив призначене покарання без змін – найближчі 10 років він проведе у в'язниці.

Читайте також
На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції
У селі Зимна Вода, що неподалік Львова двоє неповнолітніх хлопців у стані алкогольного сп'яніння намагались втекти від поліції - спершу один пішки, а згодом його товариш спробував "відірватись" від патрульних на авто та в'їхав в огорожу.
Хлопчик з Львівщини встановив рекорд України: вказав на карті 196 країн за 13 хвилин Хлопчик з Львівщини встановив рекорд України: вказав на карті 196 країн за 13 хвилин
Дитина без заминок та допомоги всього лише за 13,5 хвилин назвала 196 країн на карті світу. Хлопчик не допустив жодної помилки.
Внаслідок ДТП на Львівщині були госпіталізовані дві жінки Внаслідок ДТП на Львівщині були госпіталізовані дві жінки
Попередньо відомо, що одна з потерпілих не впоралася з керуванням та в’їхала у бетонний відбійник. З травмами різного ступеня важкості їх доставили до лікарні
Loading...
Load next