На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції

На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції
У селі Зимна Вода, що неподалік Львова двоє неповнолітніх хлопців у стані алкогольного сп'яніння намагались втекти від поліції - спершу один пішки, а згодом його товариш спробував "відірватись" від патрульних на авто та в'їхав в огорожу.

Двох правопорушників, які керували автомобілем без посвідчень водіїв та у стані алкогольного сп’яніння затримали поліцейські. Виявилось, що хлопцям лише по 17 років, а один із них вже неодноразово їздив за кермом без прав та у нетверезому стані, повідомляє видання Zaxid.net.

Інцидент трапився на вулиці Сонячній у селі Зимна Вода, де патрульні зупинили авто марки Škoda Fabia за порушення Правил дорожнього руху. За кермом автівки в той момент перебував нетверезий 17-річний юнак, який вийшовши з машини почав втікати від патрульних. Хлопця вдалось наздогнати лише за 1,5 кілометра.

Згодом його одноліток, 17-річний товариш під дією алкоголю пересів за кермо авто й також спробував втекти від поліції. Однак, спроба виявилась невдалою - хлопець не впорався із керуванням та в'їхав у паркан.

Зокрема за водіння у стані алкогольного сп'яніння, заборону керувати транспортними засобами, а також за керування авто без посвідчення водія, один із хлопців заплатити, як мінімум 17 тисяч штрафу. Його ж товариш заплатить 34 тисячі гривень штрафу, оскільки уже вдруге протягом року притягуватимуть до відповідальності, а також за керування авто без документів.

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото) У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото)
П'яний 40-річний водій Porsche Cayenne, втікаючи від поліцейських розбив три автівки, після того, як порушника вдалось наздогнати він вирішив помочитись на поліцейське авто.
Loading...
Load next