Підлітки обікрали церкву в Дрогобичі (Відео)

Підлітки обікрали церкву в Дрогобичі (Відео)
Раніше двох місцевих хлопців уже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності. Вони вкрали зі скриньки майже 1 тис. грн.

Двоє 15-річних мешканців Дрогобича викрали гроші зі скриньки пожертв місцевої церкви.

Вони залізли у храм через вікно і вкрали зі скриньки близько 1 тис. грн.

Про це повідомили пресслужбі поліції Львівської області. Щодо крадіжки до правоохоронців звернувся настоятель церкви.

Поліцейські встановили, що зловмисники проникли у церкву через вікно. Причетними до крадіжки виявились двоє мешканців Дрогобича, які раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки та перебували на випробувальному терміні.

Хлопцям повідомили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Якщо їх провину доведуть, то підліткам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

 

Читайте також
Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти
23-річний мешканець Краматорська, який тимчасово проживає у Львові, викрав 53 тис грн і 200 доларів США
В'їхав у заправку: на Львівщині водій Audi протаранив цистерну з газом
У місті Дрогобич водій автівки Audi A6 в'їхав у цистерну з газом на АЗС мережі «WOG».
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
Loading...
Load next