В'їхав у заправку: на Львівщині водій Audi протаранив цистерну з газом

В'їхав у заправку: на Львівщині водій Audi протаранив цистерну з газом
У місті Дрогобич водій автівки Audi A6 в'їхав у цистерну з газом на АЗС мережі «WOG».

 Вночі у суботу, 27 березня, близько 22.30 водій автомобіля не впорався із керуванням та  здійснив зіткнення із цистерною у якій було кілька тонн пропан-бутану. Про інцидент повідомили у департаменті цивільного захисту ЛОДА. 

" В м. Дрогобич, на АЗС «WOG», (вул. Володимира Великого, 7/3) автомобіль «AUDI-A6» здійснив зіткнення з ємністю об’ємом 8,5 т, в якій знаходився газ пропан-бутан. Внаслідок інциденту стався витік газу ", - повідомили у департаменті.

АЗС у Дрогобичі, де автомобіль зіткнувся з цистерною газу

На автозаправній станції стався витік газу, однак працівники заправки встигли вчасно зреагувати та зупинити витік газу.

Пожежників та правоохоронців на місце події не викликали, тому наразі не відомо хто керував автомобілем і внаслідок чого трапилась аварії.

Читайте також
Дві мережі АЗС в Україні відновлюють продаж преміального пального Дві мережі АЗС в Україні відновлюють продаж преміального пального
Після роз'яснення Міністерства економіки щодо постанови Кабміну про держрегулювання цін на паливо, дві мережі АЗС повідомили про відновлення продажу преміального палива.
Не вище за 30 гривень: Мінекономіки зобов'язало АЗС встановити ціни на бензин Не вище за 30 гривень: Мінекономіки зобов'язало АЗС встановити ціни на бензин
Міністерство економіки разом з "Нафтогазом" розробили та оприлюднили нові розрахунки середньої вартості бензину та дизельного пального. Згідно з цим вартість бензину не повинна перевищувати 30 гривень за літр.
В Україні АЗС Glusco, яку пов’язують з Медведчуком, відновила свою роботу В Україні АЗС Glusco, яку пов’язують з Медведчуком, відновила свою роботу
Районний суд у Харкові виніс ухвалу, згідно з якою скасовується арешт на частину майна фігурантів кримінального провадження, хоча функціонувати можуть не всі станції.
Loading...
Load next