На Львівщині працівники лісництва незаконно збували деревину

На Львівщині працівники лісництва незаконно збували деревину
У Яворівському районі Львівської області, правоохоронці викрили схему незаконного збуту деревини працівниками лісництва.

Львівська обласна прокуратура повідомила про підозру помічнику лісничого та майстру лісу одного з лісництв Самбірського району, а також підприємцеві та двом його підлеглим, які брали участь у злочинній схемі, за розтрату чужого майна за попередньою змовою групою осіб.

Повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

" Встановлено, що службові особи лісгоспу змовилися з підприємцем та двома його працівниками, аби реалізовувати викрадену лісопродукцію державного підприємства, на якому працювали. Таким чином їм вдалося продати 39 колод «Дуба червоного». Ринкова вартість розтраченої деревини складає близько 100 тис грн ", - йдеться у повідомленні.

Наразі деревину вилучено. На неї та на вантажний автомобіль марки "Renault Magnum", яким перевозилась викрадена деревина, накладено арешт.

Працівників лісництва підозрюють у порушенні частини 3 статті 191 Кримінального Кодексу України - Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Санкції статті передбачають покарання з обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також
На Львівщині жінка напала на поліцейського На Львівщині жінка напала на поліцейського
У Яворові жінка копала правоохоронця, який зупинив автомобіль.
На Яворівщині 18-річний мотоцикліст збив молоду дівчину На Яворівщині 18-річний мотоцикліст збив молоду дівчину
У Яворівському районі внаслідок наїзду мотоцикла, за кермом якого був 18-річний хлопець постраждала дівчина. Аварія трапилась ввечері 1 травня, близько 22:10.
Loading...
Load next