У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради

У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради
Контролери "Львівелектротранс" оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Під час розмови із ними вона намагалась скористатись своїми зв'язками у міській раді, щоб уникнути штрафу.

Однак, все ж таки депутатка була змушена заплатити штраф на суму 140 гривень за безквитковий проїзд. Про це повідомляє Zaxid.net.

Зазначимо, що інцидент трапився вчора, у тролейбусі №29, що курсує від аеропорту до Львівського національного університету. 41-річна депутатка Львівської міської ради від «Європейської солідарності» їхала без квитка. У момент, коли в тролейбус зайшли контролери, Посипанко спробувала придбати квиток. Однак контролери зафіксували безквитковий проїзд пасажирки і оштрафували її на 140 грн.

" Контролери виявили пасажирку, яка намагалася придбати проїзний квиток під час перевірки, пояснюючи це тим, що розмовляла по телефону і не мала змоги придбати квиток раніше. Під час контролю поводила себе дещо зверхньо, посилаючись на різні знайомства з посадовими особами у міській раді. Своє посвідчення [депутата] показувала нечітко, потім по фото встановили, що це дійсно депутат міської ради ", – бригадир контролерів відділу контролю ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Фок. 

Зокрема, Ольга Посипанко у розмові із Zaxid.net не заперечувала свою спробу безквиткового проїзду у тролейбусі, але відмовилась від будь-яких коментарів.

" Мені немає що говорити про той випадок ", – заявила депутатка.

Зазначимо, що депутати мають право на безкоштовне користування громадським транспортом на території їхньої Ради. Проте через пандемію коронавірусу та локдаун, усі пільги на проїзд у цей період скасували. 

Читайте також
У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео) У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)
Причини пожежі поки з'ясовують.
В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео) В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео)
Зараз на місці працюють фахівці. Обставини події з’ясовують.
Loading...
Load next