Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками

Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками
Один із водіїв львівської приміської маршрутки зупинив водія, який керував автомобілем під дією наркотичних засобів. Він заблокував автобусом рух авто та викликав поліцію.

Вчора увечері водій маршрутного транспортного засобу N°184А здійснив свій останній рейс за день і прямував в автопарк, аби після насиченого робочого дня нарешті піти відпочивати. Однак, на вулиці Польовій він побачив автомобіль марки "Ford", водій якого неадекватно поводився на дорозі. Водій маршрутки одразу заблокував порушнику дорогу. Повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

" У 43-річного водія легкового автомобіля виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Перевірка у медичному закладі показала, що він керував транспортним засобом під дією метадону ", - йдеться у повідомленні поліції.

Втім згодом з’ясувалось й те, що у 2019 році цього чоловіка позбавили посвідчення водія на три роки за керування нетверезому стані. У 2021 році на водія винесли шість протоколів за нетверезе керування, а у березні суд знову позбавив його водійського посвідчення.

На порушника винесли постанову за частиною 4 статті 126 - Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами та склали протокол за частиною 2 статті 130 - Керування транспортним засобом в стані сп'яніння вдруге впродовж року.

Читайте також
Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео) Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».
Львів'яни допомогли поліцейським виявити закладчика наркотиків Львів'яни допомогли поліцейським виявити закладчика наркотиків
У Львові поліцейські спільно з небайдужими громадянами викрили закладчика наркотиків.
Правоохоронці викрили у Львові групу наркозбувачів Правоохоронці викрили у Львові групу наркозбувачів
Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних поліцейські виявили та вилучили понад 600 нарковмісних таблеток та інших препаратів, обладнання для фасування тощо
Loading...
Load next