У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)

У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.

Учора, 8 червня, водій автобуса, який курсував через площу Князя Ярослава Осмомисла відчув удар в правий бік транспорту. Він зупинився і побачив автомобіль Nissan X-Trail, водій якого одразу підбіг до потерпілого, повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Невідомий чоловік почав просити не викликати поліцію, однак водій автобуса відмовив йому. Останній повернувся до свого транспортного засобу аби випустити пасажирів та викликати патрульних, - зазначають у поліції.

Однак, в той момент, коли водій автобуса обернувся, винуватець ДТП вирішив втекти із місця події. Патрульним досить швидко вдалось розшукати втікача. Виявилось, що 59-річний чоловік "переховувався" у себе на дачі. Згодом у нього виявили ознаки алкогольного сп'яніння, однак, він запевнив, що вжив спиртне після ДТП, нібито через стрес. У поліції наголосили, що у медичному закладі перевірка на стан сп'яніння показала результат 1,42 проміле.

Внаслідок ДТП в автобусі від удару деформувалися середні двері та розбилося скло на них. В автомобіля винуватця марки Nissan X-Trail через аварію пошкодився лише бампер.

На водія-втікача склали 3 адмінпротоколи – про порушення ПДР, що призвело до ДТП; залишення місця дорожньо-транспортної пригоди та вживання алкоголю водієм після ДТП за його участю до проведення перевірки на стан сп'яніння.

Читайте також
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Loading...
Load next