ЛОДА наголошує перевізникам: немає GPS - розірвуть угоду

ЛОДА наголошує перевізникам: немає GPS - розірвуть угоду
На Львівщині функціонує автоматизована інформаційна система диспетчерського управління пасажирським транспортом, яка показує рух маршрутів. Проте, деякі перевізники ігнорують її використання.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Якщо повторно виявлять порушення у вигляді відсутності передачі GPS сигналу, то у ЛОДА прийматимуть відповідні управлінські рішення щодо дострокового припинення дії договорів з перевізником.

За його словами, робота GPS трекерів надає можливість покращити якість пасажирських перевезень та контролю за виконанням договірних зобов’язань.

А також це зручно для пасажирів, які завчасно можуть відстежувати рух транспортних засобів на маршруті.

Нагадаємо, що на території Львівської області функціонує автоматизована інформаційна система диспетчерського управління пасажирським транспортом, яка показує рух внутрішньообласних маршрутів в режимі реального часу.

Читайте також
НАРЕШТІ ЦЕ ТРАПИЛОСЯ! Безготівкова оплата вже доступна в обласному транспорті НАРЕШТІ ЦЕ ТРАПИЛОСЯ! Безготівкова оплата вже доступна в обласному транспорті
Перші 100 автобусів на міжміських та приміських маршрутах вже обладнали спеціальними валідаторами
Львів'яни підписують петицію про зменшення вартості проїзду у маршрутках
10 лютого містянин створив звернення до Львівської міськради
На Львівщині можуть підвищити вартість проїзду в приміських автобусах На Львівщині можуть підвищити вартість проїзду в приміських автобусах
Мінімальна ціна проїзду на приміських напрямках може зрости на 20%, тобто від 10 до 12 гривень.
Loading...
Load next