Зеленський призначив голову Червоноградської РДА

Зеленський призначив голову Червоноградської РДА
Головою Червоноградської районної державної адміністрації став 56-річний Андрій Дяченко.

Відповідне розпорядження президент України Володимир Зеленський підписав 7 квітня.

Призначити ДЯЧЕНКА Андрія Павловича головою Червоноградської районної державної адміністрації Львівської області, - йдеться у документі.

До цього він декілька місяців ще у 2019 році очолював Сокальську РДА.

Довідка:

Андрій Дяченко закінчив Червоноградський гірничий технікум та Дніпропетровський гірничий інститут. Протягом 35 років працював у ДП «Львіввугілля» на різних посадах (від гірничого майстра до генерального директора).

Має почесне звання «Заслужений гірник України», а також є депутатом Червоноградської районної ради від партії «Слуга народу».

Читайте також
На Львівщині директорка ліцею ображала учнів На Львівщині директорка ліцею ображала учнів
Правоохоронці склали на жінку протокол за булінг щодо дітей у Червоноградському районі. Поліцейські виявили це під час моніторингу соцмереж.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста
Про це повідомили в міськраді Новояворівська 30 грудня.
Loading...
Load next