У Львові ліжка для хворих на коронавірус заповнені на 69%

У Львові ліжка для хворих на коронавірус заповнені на 69%
У мерії просять містян дотримуватись карантину. Кількість хворих з важким перебігом хвороби не зменшується.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

У медичних закладах міста, які приймають хворих на COVID-19, облаштували 1616 ліжкомісць.

Станом на 8 квітня, на лікуванні перебуває 1115 пацієнтів. З них у 1066 підтверджено коронавірусну інфекцію, 66 – в реанімації, 32 підключено до ШВЛ. 

Наразі вільними є 501 ліжко.

Як йдеться у повідомленні, за останню добу до лікарень по місту госпіталізували 91 особу, виписали – 70.

Нагадаємо, що на Львівщині знову 1255 нових хворих на COVID-19. За увесь час в області захворювання підтвердили у 113 448 осіб.

Читайте також
У лікарні на вул. П. Орлика розгорнуть ще 105 ковідних ліжкомісць У лікарні на вул. П. Орлика розгорнуть ще 105 ковідних ліжкомісць
У ЛОДА на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС розглянули питання розширення мережі ліжок для хворих на коронавірус. Наразі там є 108 місць.
У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео) У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео)
Львів завжди можемо перейти на онлайн-навчання, але, оскільки дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі варто використовувати кожен день очного навчання.
Нові антирекорди: у Львові фіксують збільшення кількості хворих на Covid-19 (відео) Нові антирекорди: у Львові фіксують збільшення кількості хворих на Covid-19 (відео)
В «Охматдиті» перебуває 66 дітлахів із COVID-19. Стрімке зростання кількості хворих фіксують і у лікарнях для дорослих. Медики припускають: це – початок «післясвяткової» хвилі коронавірусу.
Loading...
Load next