Не сподобалось рішення суду: у Львові чоловік побив адвоката

Не сподобалось рішення суду: у Львові чоловік побив адвоката
51-річного жителя Львова, якого обвинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень своїй дружині, побив її адвоката бо йому не сподобалось рішення суду.

Домашньому насильнику не сподобався результат судового засідання, йому заборонили наближатись до дружини та доньки. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

"Встановлено, що наприкінці лютого відбулося судове засідання, на якому розглядалася справа про видачу обмежувального припису обвинуваченому в інтересах його колишньої 46-річної дружини та їхньої доньки, за результатами якої чоловікові заборонили наближатися до них ближче, ніж на 50 м та будь-яке спілкування", - йдеться у повідомленні.

Однак, чоловіку таке рішення зовсім не сподобалось. Тому, після завершення засідання, насильник, незадоволений результатом розгляду справи та діями адвоката його колишньої дружини, напав на правозахисника та декілька разів вдарив його у різні частини тіла, спричинивши легкі тілесні ушкодження. 

Зокрема, чоловіку повідомили про підозру за нанесення тілесних ушкоджень людині, що надає правову допомогу. Правоохоронці завершили проводити досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду.

Якщо ж вину домашнього насильника доведуть у суду, то йому загрожуватиме обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також
У Львові на 4 роки засудили чоловіка за напад із мотивів гомофобії У Львові на 4 роки засудили чоловіка за напад із мотивів гомофобії
Це останній вирок у справі побиття поета Сергія Савіна та музиканта Максима Верби.
У Львові ІТ-менеджер катував та бив до крові свою дружину (фото 18+) У Львові ІТ-менеджер катував та бив до крові свою дружину (фото 18+)
Один з топ-менеджерів компанії GlobalLogic не один рік жорстоко бив, ґвалтував та знущався з своєї дружини. Після того як жінка почала говорити про насильство у сім'ї - він забрав у неї їхніх спільних дітей.
Loading...
Load next