Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)

Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)
27-річний іноземець, який був за кермом автомобіля Dodge Sprinter, на вулиці Княгині Ольги, збив чоловіка на пішохідному переході.

Вчора, близько 23 години вечора на вулиці Княгині Ольги відбулась ДТП з потерпілим. 61-річний львів'янин переходив дорогу по пішохідному переході, однак 27-річний іноземний водій автомобіля Dodge Sprinter збив пішохода.

Чоловік, якого збила автівка живий й зараз знаходиться у лікарні. Наразі встановлюються обставини та шукають винуватця аварії. 

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Однак, зазначимо, що за останні три місяці цього року на території Львівської області, зокрема й міста зареєстровано 134 ДТП за участю пішоходів. З них — 126 ДТП з постраждалими, в яких загинуло 21 людина та травмовано 112 осіб.

 

Читайте також
У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку
На пішохідному переході кур'єр служби доставки Glovo збив 10-річну дівчинку та втік з місця події ДТП. Поліція сьогодні, 7 травня, оголосила його у розшук.
Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото) Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)
Водій збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі.
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
Loading...
Load next