Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)

Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)
27-річний іноземець, який був за кермом автомобіля Dodge Sprinter, на вулиці Княгині Ольги, збив чоловіка на пішохідному переході.

Вчора, близько 23 години вечора на вулиці Княгині Ольги відбулась ДТП з потерпілим. 61-річний львів'янин переходив дорогу по пішохідному переході, однак 27-річний іноземний водій автомобіля Dodge Sprinter збив пішохода.

Чоловік, якого збила автівка живий й зараз знаходиться у лікарні. Наразі встановлюються обставини та шукають винуватця аварії. 

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Однак, зазначимо, що за останні три місяці цього року на території Львівської області, зокрема й міста зареєстровано 134 ДТП за участю пішоходів. З них — 126 ДТП з постраждалими, в яких загинуло 21 людина та травмовано 112 осіб.

 

Читайте також
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері
Аварія трапилась на вулиці Стуса, що неподалік перехрестя з вул. Кубанською, о 17:45, сьогодні.
Loading...
Load next